Intro

GKS, de Genker Kart Shop, is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de internationale kartsport. Opgericht door Paul Lemmens, die destijds begon met het afstellen van kart motoren om zo zelf deel te nemen aan internationale wedstrijden. Na enkele persoonlijke overwinningen, bleek dat Paul nog beter was in het afstellen en tunen van kart materiaal, danwel in het rijden op zich. Kort daarna is GKS ontstaan. Enerzijds een race team, dat talentvolle rijders begeleid, anderzijds een tuner die motoren prepareert voor verschillende piloten en raceteams.

Anno 2013, is GKS nog steeds een professionele organisatie. Het raceteam is actief in verschillende competities.


De tuning afdeling levert motoren in de grootste competities ter wereld, en de shop is invoerder van veel grote merken zoals Rotax, TM, Vega, Birel, Birel-ART, Mir, etc… De thuis basis van GKS ligt op het welbekende circuit van Genk. Een circuit met een rijke geschiedenis, waar veel talenten rubber hebben achtergelaten.

Het GKS team stond mede aan de basis van carrières als die van Jenson Button, Jos én Max Verstappen, Jerome D’Ambrosio, Robin Frijns, Jan Heylen, Bas Leinders, Marc Goossens, enz…

Hoe ons te bereiken ???

E314 afrit 32 richting As volgen of volg de signalisatie “Horensbergdam” op de

autostrade. Terugdraaien aan het 2de kruispunt na 100M rechts.

Gezien we (nog) niet in de meeste GPS systemen voorkomen, raden wij u aan de volgende gegevens te gebruiken :

Longitude05°33’46’’E en Latitude 50° 59’ 17’’ N

Of geef het volgende adres in: Gemeente As – Bilzerweg (kruising met Europalaan.)

500m voor u deze bestemming bereikt via de Europalaan, zal u links het kart circuit zien liggen.