Authorized Distributor Rotax

Genker Kart Shop is de officiele distributeur voor Rotax BRP karting. Dit houdt onder meer in dat wij ervoor dienen te zorgen dat er voor Belgie en Luxemburg een uitgebreid netwerk is waar (potentiele) klanten orginele Rotax motoren en onderdelen kunnen aanschaffen. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen Service Centers en Dealers. 

Service Centers hebben het voorrecht de motoren te zegelen bij aanschaf en/of revisie. Voor een dealer is dit niet toegestaan en zal dit door een Service Center moeten laten doen. Op deze wijze is er continue controle op de conformiteit van de motoren en onderdelen.

Onze Service Centers en Dealers zitten verspreid over de twee landen. Voor een overzicht klikt u hier.

Verder dienen wij ervoor te zorgen dat er een nationaal Rotax kampioenschap georganiseerd dient te worden. De promotor van deze wedstrijden is Limburg Karting. In samenwerking met GKS zorgt Limburg Karting ervoor dat de wedstrijden volgens de reglementen verlopen.

In 2015 organiseert Limburg Karting naast het nationale kampioenschap ook een internationale kampioenschap voor de Rotax klassen. De BNL zal verreden worden over drie weekenden gedurende het jaar. Het nationale kampioenschap bevat zes wedstrijd dagen. Klik hier voor de BNL data. De data van de BMC wedstrijden vindt u hier.

« Terug naar overzicht